Stůl a židle

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Kancelářská židle STANLEY, vysoká, černá

Vyšší verze kancelářské židle STANLEY ve stejném designu s prodyšnou síťovinou. Skvěle se hodí na recepce, k pokladnám a na všechna pracoviště, kde potřebujete sedět trochu výše. Židle má nastavitelnou bederní opěrku a opěrný kruh na nohy.Vyšší verze kancelářské židle STANLEY nabízí stejné pohodlí a ergonomické výhody jako její klasická varianta.

Díky nadstandardní výšce najde využití na recepcích, u pokladen, přepážek a na dalších pracovištích, kde potřebujete sedět trochu výše. Sedák a opěrka nohou jsou výškově nastavitelné, každému uživateli tedy umožňují dosáhnout pohodlné pozice.

Židle disponuje synchronní mechanikou, což znamená, že se sedák a opěradlo pohybují ve vzájemném poměru, takže snadno najdete ideální polohu, která navíc podpoří krevní oběh v nohou. Mechanika má protiváhu nastavitelnou podle tělesné hmotnosti.

Potah židle je odolný. Nehořlavá textilie i samonosná síťovina tvořící opěradlo jsou skvěle prodyšné. Nastavitelná bederní opěrka zaručuje skvělou oporu zad a nadstandardní pohodlí. Díky kluzákům je židle stabilní a bezpečná i při vysoké výšce sezení.
Katalogové číslo: 75125331
Cena vč. DPH: 8 016 Kč
Cena bez DPH: 6 625 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 670
Hmotnost 16.5