Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Kancelářská židle CAMBRIDGE, černý textilní potah

Kancelářská židle s bohatými možnostmi nastavení. Sedák lze zablokovat v šesti různých pozicích a opěradlo v pěti. Obojí samozřejmě může zůstat i volně pohyblivé. K maximálnímu pohodlí přispívají nastavitelné područky a opěrka hlavy. Pokud u pracovního stolu trávíte dlouhé hodiny, je pro vás tato židle ta pravá.Pohodlná kancelářská židle s několika ergonomickými funkcemi, které z ní dělají ideální volbu pro dlouhodobé sezení u stolu. Díky bohatým možnostem nastavení si každý uživatel židli snadno přizpůsobí do pohodlné a ergonomické pozice.

Židle disponuje nastavitelnou výškou a synchronní mechanikou, což znamená, že sedák a opěradlo následují pohyby těla. Opěradlo lze nechat volně nebo ho uzamknout v pěti různých polohách. Sedák je možné zablokovat v šesti pozicích.

Židle má také područky, které se pohybují ve dvou směrech - lze je nastavit na výšku a do stran. Opěrka hlavy má stejné měkké polstrování jako opěradlo a je výškově nastavitelná. Židli doporučujeme doplnit o opěrku nohou, jež poskytuje příjemnou oporu nohám a chodidlům při sezení, a podložku pro ochranu podlahy před zbytečným opotřebením způsobeným kolečky a obuví.
Katalogové číslo: 75121773
Cena vč. DPH: 16 898 Kč
Cena bez DPH: 13 965 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 650
Hmotnost 24