Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Herní židle LINCOLN, černá, umělá kůže

Ergonomická herní židle s nastavitelnými područkami, vysokým opěradlem a polštářky poskytujícími oporu krku a bedrům. Je vybavena houpacím mechanismem s možností blokace v 5 polohách.Kancelářská židle LINCOLN je vysoce ergonomická herní židle s bohatými možnostmi nastavení, která poskytuje maximální pohodlí. Má extra vysoké opěradlo, široký sedák. Je vybavena houpacím mechanismem s možností blokace v 5 polohách, který při pohybu zajišťuje stejný poměr úhlů sedáku a opěradla.

Kancelářská židle LINCOLN je vybavena širokým tvarovaným polštářkem v oblasti hlavy, který si může každý jednoduše nastavit tak, jak je mu to příjemné, a též nastavitelným bederním polštářkem. Područky jsou nastavitelné ve třech směrech, opěradlo lze naklánět a uzamknout. V židli tedy můžete sedět v pohodlném záklonu nebo téměř ležet a opěradlo si případně zafixovat - ideální pro dlouhé a intenzivní hraní!

Kancelářská židle LINCOLN je potažena odolnou syntetickou kůží, která se snadno čistí. Díky mnoha možnostem nastavení se perfektně hodí do tradičních kanceláří i pro profesionální počítačové hráče a e-sport.
Katalogové číslo: 7514442
Cena vč. DPH: 10 110 Kč
Cena bez DPH: 8 355 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 710
Hmotnost 29