Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Psací stůl FLEXUS, pravý, 1800x1200 mm, bílá

Klasický rohový stůl s vykrojením po pravé ruce. Je opatřen spodní krycí deskou a stabilními podnožemi ve tvaru L.Rohový psací stůl z řady FLEXUS v sobě snoubí nadčasový design a moderní prvky. Má pevnou výšku a vykrojení na pravé straně. Je skvělou volbou pro každého, kdo hledá klasický stůl splňující všechny nároky novodobé kanceláře, zejména co se flexibility a odolnosti týče. Navíc jej můžete kombinovat s dalším nábytek a doplňky z řady FLEXUS. Jednoduše si tak vytvoříte celkové řešení, které bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám.

Vykrojená deska po pravé ruce má několik ergonomických výhod: poskytuje oporu zápěstí a předloktí během práce na počítači a snižuje napětí v ramenou. Také vám umožní sedět blíž okraji desky stolu a docílit tak lepšího držení těla. Rohový psací stůl nabízí oproti běžnému obdélníkovému stolu větší pracovní plochu a hodí se pro všechny, kdo při práci ocení prostor navíc. Tvar desky umožňuje efektivně využít jakýkoliv roh místnosti.

Kabely lze elegantně svést pod desku stolu skrz dvě kabelové průchodky, pracovní plocha tak zůstane volná a upravená. Pod stolovou deskou je umístěn pohledový panel, díky kterému můžete stůl umístit kamkoli. Podnože ve tvaru L lakované nenápadnou šedou práškovou barvou zaručují vysokou stabilitu stolu. Deska je vyrobena z odolného lamina, které se snadno udržuje. Je k dispozici v několika dekorech, takže nábytek snadno sladíte s ostatním vybavením místnosti.

Řada FLEXUS je určena všem, kdo hledají odolný a flexibilní nábytek se snadnou údržbou. Nabízí mnoho možností a umožňuje vybavit celé pracoviště. Série FLEXUS zahrnuje kancelářské stoly s pevnou i nastavitelnou výškou, zásuvkové kontejnery, širokou paletu skříní i jednací stoly. Nábytek se hodí jak do malých, tak i velkých prostor.

Úložné prostory FLEXUS si můžete dokonale přizpůsobit svým potřebám. Vyberte si stůl, doplňte jej zásuvkami a otevřenými skříněmi, které můžete osadit dvířky dle vašeho výběru. Chcete, aby byl obsah skříňky skrytý? Zvolte dveře zakrývající celou skříň. Preferujete naopak otevřené řešení? Ponechte skříně zcela bez dvířek nebo sáhněte po těch, které budou zakrývat jen její část. Pro ještě lepší pořádek a přehled vybavte svou kancelář dalšími praktickými doplňky z naší nabídky.
Katalogové číslo: 75149283
Cena vč. DPH: 8 391 Kč
Cena bez DPH: 6 935 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 1200
Výška 720
Hmotnost 55.4