Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Kancelářský stůl FLEXUS, 1600x800 mm, šedá

Kancelářský stůl s rovnou deskou, podnožemi do písmene L a pohledovým krycím panelem.Stylový kancelářský stůl z řady FLEXUS, který v sobě snoubí nadčasový design a moderní prvky. Je skvělou volbou pro každého, kdo hledá klasický stůl splňující všechny nároky novodobé kanceláře, zejména co se flexibility a odolnosti týče. Můžete ho jednoduše kombinovat s ostatním nábytkem z řady FLEXUS a kompletně si tak vybavit kancelář přesně podle vašich potřeb.

Rovná deska stolu je vyrobena z odolného lamina, které se dobře čistí. Stůl je opatřen dvěma průchodkami, do kterých kabely snadno schováte, aby nepřekážely na pracovní ploše. Krycí panel pod stolovou deskou dopřává sedící osobě větší soukromí a díky ní můžete stůl umístit kamkoliv do prostoru. Podnože ve tvaru L lakované nenápadnou šedou práškovou barvou zaručují vysokou stabilitu stolu. Deska je dostupná ve více barvách, stůl tak jednoduše sladíte s ostatním nábytkem a vybavením.

Řada FLEXUS je určena všem, kdo hledají odolný a flexibilní nábytek se snadnou údržbou. Nabízí mnoho možností a umožňuje vybavit celé pracoviště. Série zahrnuje kancelářské stoly s pevnou i nastavitelnou výškou, zásuvkové kontejnery, širokou paletu skříní i jednací stoly do malých i velkých místností.
Katalogové číslo: 75149127
Cena vč. DPH: 6 044 Kč
Cena bez DPH: 4 995 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva grey
Šířka 800
Výška 720
Hmotnost 41.4