Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Kanceláře a zasedací místnosti Kancelářský nábytek Kancelářské skříně Lavice s úložným prostorem QBUS, šedý podsedák, 2 zásuvky, nohy, úchytky, 534x800x420 mm, stříbrná,

Lavice s úložným prostorem QBUS, šedý podsedák, 2 zásuvky, nohy, úchytky, 534x800x420 mm, stříbrná,

Praktická lavice s úložným prostorem a podsedákem navržená společností AJ Produkty. Můžete ji kombinovat s dalšími prvky řady QBUS a začlenit do různých sestav. Hodí se do kanceláře, jídelny, recepce i zasedací místnosti.S flexibilním úložným nábytkem QBUS si jednoduše vytvoříte přehledné pracoviště!
Tato chytře navržená lavice poskytuje pohodlné místo k sezení i úložný prostor. Hodí se do nejrůznějších prostředí.

Zásuvky nabízí místo pro kancelářské potřeby a nejrůznější věci. Jsou vybaveny spodními výsuvy, které zajišťují hladký a plynulý chod. Lavice nalezne využití jak v šatně při obouvání, tak ve vstupní hale, kde ji můžete chytře využít k oddělení a vyčlenění prostoru. Umístit ji můžete také do zasedací místnosti. Postavením několika kusů vedle sebe získáte více úložného prostoru a jednoduše vytvoříte předěl místnosti.

Lavice je vyrobena z lamina, které je odolné a snadno se čistí. Vybrat si můžete z několika různých barev. Měkký polštář je čalouněný odolnou tkaninou ze 100% vlny, která splňuje normy Möbelfakta, OEKO-TEX STANDARD 100 a Ecolabel. Součástí balení jsou též podstavec a úchytky.

Úchytky mají elegantní uhlazený design a jsou snadno uchopitelné. Jsou vyrobeny z práškově lakované oceli a díky vysoce odolné povrchové úpravě se skvěle hodí ke každodenně používanému nábytku.

Potřebujete více úložného prostoru? Nábytek z řady QBUS je navržen tak, aby k sobě perfektně pasoval. Díky modulárnímu konceptu můžete jednotlivé prvky velice snadno kombinovat a přidávat podle vašich aktuálních potřeb. Vše je navrženo pro usnadnění a zefektivnění vašeho pracovního dne!
Katalogové číslo: 75170396
Cena vč. DPH: 11 344 Kč
Cena bez DPH: 9 375 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva oak
Šířka 800
Výška 534
Hmotnost 34.95