Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Kanceláře a zasedací místnosti Kancelářský nábytek Kancelářské sestavy Sestava QBUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, bílá/dub + kancelářská židle, černá

Sestava QBUS + WATFORD, výškově nastavitelný stůl, bílá/dub + kancelářská židle, černá

Polohovací stůl s mimořádně velkým výškovým rozsahem a exkluzivní kancelářská židle, která disponuje ergonomickou multisynchronní mechanikou, opěrkou hlavy a nastavitelnými područkami.S touto základní kancelářskou sestavou můžete měnit polohu při práci kdykoliv chcete. Je ideální pro ty, kteří chtějí mít možnost pracovat pohodlně vsedě i vestoje. Střídání poloh při práci prospívá tělu a zlepšuje celkovou pohodu.

Díky velkému výškovému rozsahu, tj. rozdílu mezi nejnižší a nejvyšší možnou pracovní výškou, je stůl mimořádně flexibilní. Snadno se přizpůsobí každému uživateli, dokonce i tomu nejvyššímu! Inteligentní antikolizní systém reaguje na překážky a v případě potřeby pohyb stolu rychle zastaví.

Stolová deska je vyrobena z lamina a vyniká odolným a snadno čistitelným povrchem. Skvěle se tak hodí do moderních kanceláří s vysokými nároky na odolnost proti opotřebení.

Kancelářská židle má štíhlý design a disponuje mnoha ergonomickými prvky. Synchronní mechanika umožňuje opěradlu a sedáku kopírovat pohyby těla, což napomáhá správnému sezení a zlepšení krevního oběhu. Mechanismus lze zablokovat v pěti polohách.

Židle má měkké polstrování a je čalouněná odolnou nehořlavou látkou. Nastavit lze výšku a hloubku sedáku, výšku opěradla, područky a polohu opěrky hlavy.

Sestavu můžete dále vylepšit o protiúnavovou podložku, která poskytuje pohodlí při práci vestoje, a o podložku pod nohy, která uleví nohám a chodidlům, když sedíte.
Katalogové číslo: 75110303
Cena vč. DPH: 26 348 Kč
Cena bez DPH: 21 775 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 640
Hmotnost 24.9