Stůl a židle

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Kanceláře a zasedací místnosti Kancelářský nábytek Kancelářské sestavy Sestava QBUS + STAND, výškově nastavitelný stůl, bílý + ergonomická podložka

Sestava QBUS + STAND, výškově nastavitelný stůl, bílý + ergonomická podložka

Polohovací stůl s mimořádně velkým výškovým rozsahem a ergonomická protiúnavová podložka, která zajišťuje pohodlí při práci vestoje. Stůl disponuje antikolizním mechanismem.Zařaďte do svého pracovního dne více pohybu! Tato sestava je vhodná pro ty, kteří chtějí kvalitní a stylový kancelářský nábytek, který jim umožní pracovat vestoje.

Díky velkému výškovému rozsahu, tj. rozdílu mezi nejnižší a nejvyšší možnou pracovní výškou, je stůl mimořádně flexibilní. Snadno se přizpůsobí všem uživatelům, dokonce i těm nejvyšším! Ideální do míst, kde jedno pracovní místo využívá více lidí.

Stolová deska je vyrobena z lamina a vyniká odolným a snadno čistitelným povrchem. Skvěle se tak hodí do moderních kanceláří s vysokými nároky na odolnost proti opotřebení. Inteligentní antikolizní systém reaguje na překážky a v případě potřeby pohyb stolu rychle zastaví.

Protiúnavová podložka poskytuje během práce vestoje úlevu zádům, nohám a chodidlům. Jádro podložky je vyrobeno z měkkého, pružného a vysoce tlumivého vinylu. Vrchní vrstva je vyrobena z odolného materiálu PET odolného proti znečištění. Podložka je protiskluzová.
Katalogové číslo: 75110302
Cena vč. DPH: 15 845 Kč
Cena bez DPH: 13 095 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 800
Hmotnost 51.5