Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Kanceláře a zasedací místnosti Kancelářský nábytek Kancelářské sestavy Nábytková sestava NOVUS + NEWBURY, 1 stůl a 1 kancelářská židle, černá/šedá

Nábytková sestava NOVUS + NEWBURY, 1 stůl a 1 kancelářská židle, černá/šedá

Malý výškově nastavitelný stůl a ergonomická kancelářská židle s nastavitelnou výškou, opěradlem i sklonem sedáku. Ideální volba do malých kanceláří.Sestava prostorově úsporného a ergonomického nábytku – skvělé řešení pro domácí kanceláře!

Výškově nastavitelný stůl se díky kompaktním rozměrům skvěle hodí do místností s omezeným prostorem. Polohování se ovládá jednoduše stiskem tlačítka, střídání práce vsedě a vestoje je tak velmi snadné. Řada vysoce kvalitního nábytku NOVUS pochází zdílny našeho vlastního designového oddělení. Stylová stolní deska je vyrobena z odolného vysokotlakého lamina, které se dobře čistí. Zkosené hrany působí jemným dojmem a elegantně doplní každý interiér.

Kancelářská židle NEWBURY má moderní design a disponuje mnoha ergonomickými prvky. Opěradlo i sedadlo následují pohyby horní části těla, takže můžete při sezení snadno měnit polohu. V případě potřeby lze pohyb mechanismu zablokovat a zafixovat židli do pevné polohy. Výšku sedáku a opěradla lze upravit podle výšky uživatele. Sedák má navíc nastavitelný sklon. Integrované područky poskytují optimální oporu předloktí a snižují napětí v ramenou.
Katalogové číslo: 75103462
Cena vč. DPH: 21 713 Kč
Cena bez DPH: 17 945 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Šířka 600
Hmotnost 30.5