Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Kanceláře a zasedací místnosti Kancelářský nábytek Kancelářské sestavy Kancelářská sestava NOMAD + MILTON, výškově nastavitelný stůl + kancelářská židle

Kancelářská sestava NOMAD + MILTON, výškově nastavitelný stůl + kancelářská židle

Sada nábytku ideální do menších kanceláří. Skládá se z psacího stolu a židle. Kompaktní výškově nastavitelný stůl poskytuje i při menších rozměrech spoustu ergonomických výhod. Židle má vzdušné síťované opěradlo a je vybavena synchronním mechanismem.Sestava prostorově úsporného a ergonomického nábytku – skvělé řešení pro domácí kanceláře!

Výškově nastavitelný stůl NOMAD se díky praktickým kompaktním rozměrům hodí zejména do místností s omezeným prostorem. Polohování se ovládá jednoduše stiskem tlačítka, střídání práce vsedě a vestoje je tak velmi snadné. Deska stolu má stylový a odolný laminovaný povrch, který se snadno čistí. Řada NOMAD je vytvořena naším interním designovým týmem a je navržena tak, aby byla levná, prostorově úsporná a flexibilní.

Moderní a stylová kancelářská židle MILTON zaujme vzdušným designem a síťovaným opěradlem, které umožňuje příjemné proudění vzduchu. Je vybavena synchronní mechanikou s houpací funkcí, což znamená, že opěradlo a sedadlo se pohybují společně. To přispívá k ergonomičtější poloze těla během sezení a k podpoře krevního oběhu. Synchronní mechaniku lze nastavit podle tělesné hmotnosti. Přizpůsobitelná je i výška sedáku.

Nastavitelné područky poskytují ideální oporu rukám a ramenům i při mnohahodinovém sezení.
Katalogové číslo: 75110239
Cena vč. DPH: 13 570 Kč
Cena bez DPH: 11 215 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 750
Hmotnost 33.5