Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Kanceláře a zasedací místnosti Kancelářský nábytek Kancelářské sestavy Kancelářská sestava FLEXUS, stůl 1800x800 mm + 3zásuvkový kontejner + 2 skříně, šedá

Kancelářská sestava FLEXUS, stůl 1800x800 mm + 3zásuvkový kontejner + 2 skříně, šedá

Kompletní kancelářská sestava nabízející spoustu úložného prostoru. Vyrábí se z šedého lamina a obsahuje stůl s obdélníkovou deskou, pojízdný zásuvkový kontejner a dvě skřínky, jejichž spodní část je kryta dvířky. Stůl je opatřen dvěma kabelovými průchodkami a zásuvkový kontejner má centrální zámek.Kompletní sestava stolu a nábytku z naší řady FLEXUS, pro kterou je charakteristická vysoká odolnost, snadná údržba a všestrannost. Je navržena tak, aby se hodila do každého kancelářského prostředí. Kombinací různých prvků řady FLEXUS si snadno vytvoříte kompletní zázemí, které odpovídá vašim potřebám. Nábytek je vyroben z odolného lamina, které se snadno čistí.

Psací stůl má stylový a nadčasový design, stabilní podnože ve tvaru L a rovnou desku. Díky dvěma průchodkám můžete svést všechny kabely pod desku stolu, aby nikde nepřekážely. Stůl je vybaven pohledovým krycím panelem, který poskytuje uživateli větší soukromí a společně s kabelovými průchodkami umožňuje skryté vedení kabelů.

Skříně mají tři pevné police s maximální nosností 35 kg při rovnoměrném zatížení, a poskytují tak spoustu úložného prostoru. Každá police pojme přibližně 12 šanonů formátu A4. Dvířka zakrývají dvě spodní police, do kterých jednoduše schováte věci, které nechcete vystavovat. Na otevřenou polici můžete umístit dokumenty, k nimž potřebujete rychlý přístup. Potřebujete-li skladovat drobnější věci, sáhněte po kancelářském odkladači, přihrádce či jedné ze zásuvkových vložek. Napomáhají větší přehlednosti a působí elegantně.

Zásuvkový kontejner je opatřen centrálním zámkem a třemi zásuvkami. Je vybaven otočnými kolečky, díky kterým ho můžete libovolně přesouvat po kanceláři. Pohodlně se vejde pod desku stolu, takže budete mít všechno potřebné vždy hned po ruce. Kontejner je laminovaný ze všech stran, nemusíte ho mít tedy u stěny, ale bez obav ho můžete umístit i volně do prostoru.
Katalogové číslo: 7515647
Cena vč. DPH: 20 116 Kč
Cena bez DPH: 16 625 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva grey
Šířka 400
Výška 600
Hmotnost 27.4