Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Kancelářská sestava FLEXUS, stůl 1600x800 mm + 3zásuvkový kontejner, bílá

Sestava psacího stolu a zásuvkového kontejneru ve stejném stylu. Stůl má podnož ve tvaru písmene L a je opatřen dvěma kabelovými průchodkami a předním krycím panelem. Zásuvkový kontejner disponuje třemi zásuvkami a je vybaven kolečky, takže se snadno přemísťuje.Cenově výhodná sestava kancelářského nábytku řady FLEXUS, který je oblíbený díky odolným laminovaným povrchům a klasickému vzhledu. Je skvělou volbou pro každého, kdo hledá klasický stůl splňující všechny nároky novodobé kanceláře, zejména co se flexibility a odolnosti týče.

Stůl má nadčasový design – rovnou desku a ocelové podnože ve tvaru písmene L. Podnože jsou lakovány práškovou barvou v nenápadném šedém tónu. Díky dvěma průchodkám můžete svést všechny kabely pod desku stolu a pracovní plochu mít čistou. Krycí panel vespod stolu zajišťuje soukromí a kryje kabely. Pro dokonalý pořádek mezi kabely doporučujeme stůl doplnit o držák na kabely.

Zásuvkový kontejner se díky kompaktním rozměrům vejde pod desku stolu. Toto řešení vám ušetří místo a poskytne snadno přístupný úložný prostor. Protože je kontejner na kolečkách a je pohledový ze všech stran, může stát i samostatně v prostoru. Čtyři otočná kolečka poskytují flexibilitu a usnadňují přesun kontejneru po místnosti, kdykoli je to potřeba. Dvě kolečka jsou opatřena brzdou, takže kontejner snadno zajistíte proti pohybu. Zásuvky mají šedé hliníkové úchytky. Praktický centrální zámek umožňuje uzamčení všech zásuvek najednou, bezpečnost vašich věcí je tak zajištěna.
Katalogové číslo: 75151583
Cena vč. DPH: 10 727 Kč
Cena bez DPH: 8 865 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 800
Výška 720
Hmotnost 41.4