Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Zásuvkový kontejner FLEXUS, 3 zásuvky, bílá

Zásuvkový kontejner s hliníkovými úchytkami, centrálním zámkem a čtyřmi kolečky, z nichž dvě jsou vybavena brzdou.Mobilní zásuvkový kontejner z řady FLEXUS poskytuje praktický úložný prostor a elegantně doplní vaše pracoviště, aniž by zabíral mnoho místa. Ladí zejména s dalším nábytkem této série, ale díky možnosti výběru provedení jej snadno zkombinujete s většinou kancelářského nábytku.

Zásuvky jsou opatřeny elegantními hliníkovými úchytkami. Díky čtveřici otočných koleček můžete kontejner kdykoliv jednoduše přemístit. Brzdy na dvou kolečkách naopak zabrání nežádoucímu popojíždění. Kontejner se skvěle hodí pod desku stolu, ale vzhledem k tomu, že je pohledový ze všech stran, bude elegantním prvkem i v prostoru. Použité lamino je velmi odolné a snadno se čistí. Praktický centrální zámek umožňuje uzamknout všechny tři zásuvky najednou a zabránit tak zvědavcům v přístupu k jejich obsahu. Kontejner se dodává smontovaný.

Řada FLEXUS je určena všem, kdo hledají odolný a flexibilní nábytek se snadnou údržbou. Série nabízí mnoho možností a umožňuje vybavit celé pracoviště: najdete tu kancelářské stoly s pevnou i nastavitelnou výškou, mobilní kontejnery, širokou paletu skříní i jednací stoly.

Díky množství nejrůznějších prvků si snadno zařídíte interiér podle svých potřeb. Vyberte si stůl, doplňte jej zásuvkovým kontejnerem a skříněmi, které lze osadit dvířky dle vašeho výběru. Chcete, aby byl obsah skříňky skrytý? Zvolte model s posuvnými dveřmi nebo si vyberte dveře zakrývající celou skříň. Preferujete naopak otevřené skříně? I to je možnost. Ponechte skříně zcela bez dvířek nebo sáhněte po těch, které budou zakrývat jen její část. Pro lepší přehled a pořádek vybavte skříně praktickými doplňky. Díky výběru z několika různých barev si nábytek z řady FLEXUS snadno nakombinujete podle svých představ.
Katalogové číslo: 75149543
Cena vč. DPH: 5 306 Kč
Cena bez DPH: 4 385 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva white
Šířka 400
Výška 600
Hmotnost 27.4