Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Kancelářský kontejner QBUS, 3 zásuvky s úchytkami, uzamykatelný, světle šedá

Kompaktní kancelářský kontejner navržený společností AJ Produkty. Je vybaven centrálním zámkem a kolečky. Výborně se doplňuje s dalšími prvky z řady QBUS a lze ho jednoduše začlenit do různých sestav. Zásuvky se skvěle hodí k ukládání kancelářských potřeb, osobních věcí apod.S flexibilním úložným nábytkem QBUS si jednoduše vytvoříte přehledné pracoviště!
Náš kompaktní zásuvkový kontejner s kolečky můžete snadno umístit pod stůl nebo vedle něj. Tři zásuvky zabezpečené centrálním zámkem nabízí prostor pro kancelářské potřeby nebo osobní věci.

Kancelářský kontejner je vybaven kolečky, díky kterým ho můžete podle potřeby jednoduše přemísťovat. Je vyroben z odolného a snadno čistitelného lamina a nabízíme jej v několika různých barvách. Dodává se včetně úchytek.

Madla jsou vyrobena z práškově lakované oceli, mají elegantní design a jsou snadno uchopitelná. Díky vysoce odolné povrchové úpravě se skvěle hodí ke každodenně používanému nábytku.

Potřebujete více úložného prostoru? Nábytek z řady QBUS je navržen tak, aby k sobě perfektně pasoval. Díky modulárnímu konceptu můžete jednotlivé prvky velice snadno kombinovat a přidávat podle aktuálních potřeb. Vše je navrženo pro usnadnění a zefektivnění vašeho pracovního dne!
Katalogové číslo: 75170355
Cena vč. DPH: 5 923 Kč
Cena bez DPH: 4 895 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva lightgrey
Šířka 400
Výška 550
Hmotnost 29.49