Stůl a židle

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky



Nábytek pro firmy Obchod Static desks for Home Office Psací stůl NOVUS, 1000x500 mm, bílá podnož, jílově šedá deska

Psací stůl NOVUS, 1000x500 mm, bílá podnož, jílově šedá deska

Menší, ale velmi praktický stůl vhodný zejména do domácích kanceláří a na menší pracoviště. Díky zkoseným rohům působí jemně a má šikovnou poličku na odkládání drobností.Tento kancelářský stůl má stylový design a zároveň splňuje požadavky na odolnost a funkčnost.

Je o něco málo menší než klasický stůl, a proto se snadno vejde do domácí kanceláře nebo na menší pracoviště. Abyste mohli stůl využít na maximum, je vybaven praktickou poličkou pod horní deskou, která se hodí např. na dokovací stanici a jiné menší předměty. Mírně zaoblené rohy dodávají stolu jemný a atraktivní vzhled.

Stůl se vyrábí z vysoce kvalitních materiálů. Deska stolu z překližky má povrch z vysokotlakého laminátu, což je velmi odolný materiál, který se snadno udržuje. Bílé a černé provedení je opatřeno speciální úpravou proti zanechávání otisků prstů.

Řada nábytku Novus je uzpůsobena pro práci v domácím prostředí i na menších pracovištích. Má kompaktnější rozměry, promyšlený design a zdobí ji neutrální barvy. Každý kus nábytku je součástí celostního řešení, což znamená, že se jednotlivé moduly dají snadno sladit nejen navzájem, ale také se stávajícím nábytkem jiného designu. Nábytková řada Novus vznikla v ateliéru interních designérů společnosti AJ. Naším cílem bylo dopřát i malým kancelářím funkční a stylový nábytek.
Katalogové číslo: 75120013
Cena vč. DPH: 7 278 Kč
Cena bez DPH: 6 015 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva claygrey
Šířka 500
Výška 750
Hmotnost 20.65