Nábytek

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Sedlová židle KINGSTON, černá kůže

Ergonomická židle se sedákem, který má nastavitelný sklon a podporuje tak zdravou a uvolněnou polohu při sezení. Přizpůsobení konkrétnímu uživateli je snadné. Jedná se o skvělou alternativu ke klasické kancelářské židli!Sedlová židle KINGSTON podporuje přirozenou ergonomickou a uvolněnou polohu při sezení. Ideálně se hodí do prostředí, jako jsou např. zdravotnická zařízení, školy nebo kadeřnické salóny, protože umožňuje snadné přesunutí k objektu zájmu. Stylový vzhled činí ze židle vhodný doplněk každého pracoviště. Sedlová židle je cenově přijatelnou alternativou ke klasické kancelářské židli.

Má odolný sedák atraktivního vzhledu z pravé kůže a křížovou podnož z recyklovaného hliníku. Sklon sedáku je plynule nastavitelný, takže si ho snadno přizpůsobíte tak, aby vám poskytoval co nejvyšší komfort. Sedlová židle KINGSTON je opatřena křížovou podnoží z recyklovaného litého hliníku. Díky tomu působí moderně a stylově a navíc ji snadno přemístíte.

Práce na sedlové židli má řadu výhod, mezi než patří nižší napětí ve svalech v ramenou, prevence bolesti kolenních kloubů, kyčlí a ramen, podpora krevního oběhu nohou a větší rozsah pohybu. Na této židli najdete tu správnou polohu velmi snadno.
Katalogové číslo: 7523450
Cena vč. DPH: 7 254 Kč
Cena bez DPH: 5 995 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Hmotnost 10