Židle se sítovinou.

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Sedlová židle DERBY, umělá kůže, černá

Ergonomická sedlová židle s hladce nastavitelným sklonem sedáku (12° vpřed a 5° vzad) a nastavitelnou výškou. Vybízí k zaujetí uvolněné, přirozené polohy při sezení.Sedlová židle DERBY vás přímo vybízí k zaujetí přirozené ergonomické a uvolněné polohy při sezení. Snadno se díky ní můžete soustředit na práci, ideálně se hodí do prostředí nemocnic, škol nebo kadeřnických salónů.

Pracování na sedlové židli přináší řadu výhod - snížení napětí v ramenních svalech, prevenci bolesti kolenních kloubů, kyčlí a ramen a zlepšenou cirkulaci krve do nohou.

Sedlové židle navíc zabezpečují pokrytí většího operačního prostoru v místnosti a hlavně poskytují flexibilitu v nastavení do nejideálnější polohy na sezení. Sedák má hladce nastavitelný sklon a nastavitelnou výšku, díky čemuž ho snadno přizpůsobíte potřebám vašeho těla.

Židle má elegantní přímočarý design, díky kterému lehce zapadne do většiny místností. Představuje cenově dostupnější alternativu k exkluzivnějším kancelářským židlím. Sedlová židle DERBY má sedák potažený vysoce odolnou a stylovou syntetickou kůží. Pohybuje se na 5 kolečkách připevněných k chromovanému kříži z recyklovaného hliníku, který židli dodává atraktivní moderní vzhled.
Katalogové číslo: 75234611
Cena vč. DPH: 10 884 Kč
Cena bez DPH: 8 995 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Hmotnost 9.2