Dílenský stůl

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Sedlová židle DERBY, s opěradlem, umělá kůže, černá

Sedlová židle s plynule nastavitelnou výškou a sklonem sedáku (12° vpřed a 5° vzad) a sklonem opěradla (16° vpřed a 6° vzad).Sedlová židle DERBY vás přímo vybízí k zaujetí přirozené ergonomické a uvolněné polohy při sezení. Ideálně se hodí do prostředí, jako jsou např. zdravotnická zařízení nebo kadeřnické salóny, protože umožňuje snadné přesunutí k objektu zájmu.
Práce na sedlové židli má řadu výhod, mezi než patří nižší napětí v ramenou, prevence bolesti kolenních kloubů, kyčlí a ramen a podpora krevního oběhu nohou. V neposlední řadě přináší také možnost také pokrytí většího operačního prostoru v místnosti a hlavně flexibilitu v nastavení židle do nejideálnější polohy na sezení.

Praktické opěradlo poskytuje nadstandardní pohodlí. Sedák má plynule nastavitelnou výšku a sklon, což dohromady s nastavitelným sklonem opěradla dává bohaté možnosti při nastavení židle do optimální polohy.

Díky modernímu a elegantnímu designu sedlová židle krásně zapadne do každého prostředí. Je cenově dostupnou alternativou ke klasické kancelářské židli. Odolný koženkový sedák a kříž z recyklovaného hliníku působí stylově. Design kříže přispívá k modernímu vzhledu židle.
Katalogové číslo: 75234621
Cena vč. DPH: 14 514 Kč
Cena bez DPH: 11 995 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Hmotnost 12.35