Skříňky

Doprava zdarma od 2 500 Kč

Záruka 3 roky

Sedlová židle DERBY FLEX, umělá kůže, černá

Výškově nastavitelná sedlová židle s mechanismem Flex. Mechanismus Flex upravuje sklon sedáku podle pohybů a změny těžiště sedícího, čímž dynamicky zachovává pohodlnou a optimální ergonomickou polohu, při níž jsou zároveň posilovány svaly zad a beder.Sedlová židle DERBY FLEX s mechanismem Flex je klasickým zástupcem naší nabídky sedlových židlí. Mechanismus Flex dynamicky upravuje úhel naklonění sedáku podle těžiště sedícího, vždy se vám tak bude sedět pohodlně a zachováte si optimální ergonomickou polohu. Sedlová židle DERBY FLEX stimuluje svaly zad, nechává vám velikou svobodu pohybu a poskytuje optimální podporu při sezení.

Klasický sedlový tvar židle vás nutí ke správnému držení těla, přesto vám umožňuje sedět uvolněně. Židle je tedy vhodná i na delší sezení. Díky zmiňovaným funkcím je tato židle ideální do zdravotnických zařízení, kosmetických a kadeřnických salónů nebo aktivní kanceláře.

Židle je výškově nastavitelná, má sedák ze syntetické kůže a chromovaný kříž s 5 kolečky. Koženkové polstrování sedáku je odolné proti oděru a snadno se čistí.
Katalogové číslo: 75234691
Cena vč. DPH: 11 489 Kč
Cena bez DPH: 9 495 Kč

Parametry

Název hodnota
Barva black
Hmotnost 9